Medewerkers


Huisartsen

profiel_Thao  V.T. Nguyen, huisarts

 

DSC_8537 (1)A. Lieuwma

Praktijkassistenten:

Janine Sluijter – van Walsem, praktijkondersteuner i.o. (aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag) Janine had sinds 1992 haar sporen al verdiend; toen werkzaam als doktersassistente in de praktijk van dokter Van der Meer en na de praktijkoverdracht voor dokter Nguyen. Janine volgt momenteel de opleiding tot praktijkondersteuner. Zij gaat zich specialiseren in het voorlichten, begeleiden en ondersteunen van mensen met een chronische aandoeningen zoals diabetes, astma/COPD of hypertensie. Tevens legt zij huisbezoeken af bij ouderen en chronisch zieken. Onder haar taken vallen ook de kwaliteitscontroles en het monitoren van de chronische zorg.
DSC_1284 Nicole Boere, praktijkassistente (op alle dagen aanwezig) Nicole is gediplomeerd doktersassistente. Zij staat u graag te woord aan de balie en telefoon en draait ook zelfstandig spreekuur. U kunt bij haar terecht voor diverse assistenten verrichtingen zoals: zwachtelen, het meten van de bloeddruk, injecties, aanstippen van wratten, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, urine onderzoek, uitstrijkjes, ECG, doppler (ultrageluid) onderzoeken etc. Daarnaast gaat Nicole zich toeleggen op ouderenzorg en preventieve zorg, waaronder het begeleiden van patiënten met hart- en vaatziekten (cardiovasculair risicomanagement).
  Esmée  Meijndert, praktijkassistente (aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag) Esmée is een vlotte doktersassistente en verzorgt zij medische verrichtingen zoals aanstippen van wratten, bloedprikken, bloeddruk meten, suiker- en Hb-controle, injecties geven, urine onderzoek en wondcontroles.  Daarnaast maakt ze ECG’s (hartfilmpjes) en verzorgt zij de uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek op baarmoederhalskanker.

Praktijkondersteuner GGZ:

angela wolfert Angela Wolfert, psycholoog

Ze werkt als psycholoog 2 dagen in de week in onze praktijk. Zij heeft op donderdag spreekuur van 8:00 – 16:30 uur en op vrijdagochtend van 08:00 – 13:30 uur.
De huisarts kan de u verwijzen naar de psycholoog. Ze kan u helpen om de problemen in kaart te brengen waardoor er psychische klachten zijn ontstaan. Zij geeft informatie en advies en verzorgt korte begeleiding/behandeling. Verder denkt zij met uw huisarts mee over geschikte hulpverlening en helpt bij een doorverwijzing.
De psycholoog werkt in opdracht van de huisarts. Consulten en visites worden via de huisartsenpraktijk bij de ziektekostenverzekeraar gedeclareerd en vallen niet onder het eigen risico.